Tipuri de cercei: Cum alegi modelul potrivit în funcție de ocazie?

Cerceii sunt accesorii nelipsite din colecția de bijuterii a unei femei. Deși poți alege cerceii perfecți, în funcție de tunsoare, coafură sau forma feței, merită să ții cont de un alt criteriu important: ocazia.

 

Chiar dacă cerceii sunt bijuterii “versatile”, trebuie să asortezi modelul potrivit, în funcție de ocazie, pentru un look impecabil.

 

Descoperă care sunt tipurile ideale de cercei din rândurile de mai jos!

Cercei cu șurub

Dacă îți dorești cercei din argint, trebuie să știi că vei găsi modele care se potrivesc în orice ocazie. Cei mai populari sunt cerceii din argint cu șurub, care au un sistem de închidere simplu. Tija metalică se introduce în lobul urechilor, iar în spate, accesoriile se prind cu un șurub de mici dimensiuni. Poți opta pentru cercei cu șurub dacă visezi la bijuterii comode, recomandate pentru evenimente de zi cu zi.

 

Deși podoabele prevăzute cu șurub pot fi alese pentru orice ocazie, formală sau informală, sunt potrivite mai degrabă pentru purtare zilnică. De exemplu, dacă nu știi care sunt cerceii perfecți pentru plimbări în parc sau cumpărături din magazinul preferat, ai la dispoziție zeci de modele care se asortează cu ținute casual, feminine sau sport.

 

Poți opta pentru cercei cu șurub mai mici sau mai mari, din argint sau aur, care se potrivesc perfect cu outfitul tău.

Cercei cu tortiță

La fel de populari sunt și cerceii cu tortiță. De cele mai multe ori, aceștia au o dimensiune mică spre medie și se recomandă pentru ocazii de zi, la care nu ești nevoită să alegi bijuterii elegante sau prea opulente.

 

Caută cercei cu tortiță dacă mergi la job pentru că-i găsești în modele discrete și comode care nu deranjează pe nimeni. Când mergi la birou, ar fi bine să renunți la cerceii zgomotoși, prea mari sau ostentativi.

 

Din fericire, cerceii cu șurub din aur sau argint se potrivesc şi cu un costum deux-piece, şi cu o rochie office, și cu jeanși și cămașă. Nu rămâne decât să selectezi modelele care-ți plac cel mai mult și să le porți cu încredere.

Cercei cu cârlig

Îți plac perechile elegante de cercei, cu cârlig? Acest tip de încuietoare se folosește des pentru cerceii lungi, pe care îi agăți rapid în ureche. Poartă numele de cârlige africane și presupun introducerea unei tije metalice în ureche, asigurată de un dop din silicon care împiedică alunecarea sau căderea cerceilor.

 

Nu știi unde să porți cercei cu cârlig? De obicei, vorbim despre podoabe lungi și elegante care complimentează cu succes ținuta pentru ocazii speciale. Fie că alegi rochii midi sau lungi, costume de damă croite impecabil sau pantaloni și cămăși din mătase, cerceii lungi cu cârlig oferă o notă feminină. Nu uita nici de modelele candelabru care arată minunat în combinație cu o rochie cu spatele gol pe care o îmbraci la nunți sau gale.

Cercei cu perle sintetice

Există și cercei care merită să se regăsească printre perechile tale din cutia de bijuterii. Alege cercei cu perle sintetice dacă vrei să oferi un plus de eleganță și feminitate unei ținute de zi, compusă din rochie, fustă sau pantaloni.

 

Poate că mergi la un interviu sau ești invitată la o conferință și nu știi ce accesorii sunt recomandate. Înlocuiește cerceii rotunzi sau lungi cu modele din argint, cu perle, adaugă un ceas și un colier simplu, la baza gâtului. Aceste podoabe sunt suficiente pentru accesorizarea unei ținute smart casual cu aspect impecabil.

Cercei cu cristale

Femeile care își doresc să strălucească merită cercei cu cristale. Lungi sau scurți, cu încuietoare de tip șurub sau cârlig, toți ți se potrivesc dacă vrei să atragi privirile celor din jur.

 

Modelele cu cristale sunt ideale dacă mergi la o petrecere, pentru o apariție cool și modernă. Desigur, poți opta și pentru cercei mari și strălucitori cu cristale atunci când dorești să accesorizezi o ținută simplă.

 

Cu toate acestea, evită alăturarea lor cu alte bijuterii masive ca să nu elimini punctul de interes al ținutei.

Cercei cu animăluțe

Ocazia primează întotdeauna, dar poți să achiziționezi și cercei care sunt destinați purtării zilnice. Dacă ai o fire jucăușă și îți place să mixezi accesoriile într-un mod unic, nu uita de celebrii cercei cu animăluțe. Sunt perfecți pentru femeile nonconformiste care adoră să poartă bijuterii moderne.

 

Mizează pe cerceii amuzanți, în formă de fluture, vulpe sau pisică și atrage toată atenția asupra urechilor. Include aceste modele în ocazii informale, fiindcă se încadrează perfect în categoria cerceilor pe care-i poți alege zi de zi.

 

Orice ai selecta din modelele prezentate, o să te bucuri de cercei “versatili”, comozi și rezistenți care-ți sunt pe plac.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș