Regulament CAMPANIE PROMOTIONALA EdenBoutique

SECTIUNEA 1. DESFASURAREA CONCURSULUI:

 

1.1. Organizatorul Promotiei este BOUTIQUE CONCEPT STORE SRL, cu sediul in Aleea Meseriasilor, Nr.1, Bl.C93, Ap.32, Sectorul 6, Bucuresti, CUI: RO34892192; Nr. ORC: J40/10082/2015, denumita in continuare "Organizatorul".

1.2. Promotia se va derula in conformitate cu prezentul Regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Participantii la aceasta campanie promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial al Concursului (denumit in continuare „Regulamentul”).

1.3. Regulamentul este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin punerea la dispozitie in mod gratuit oricarei persoane in  cadrul website-ului https://www.edenboutique.ro/

1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare de la data publicarii actelor aditionale ce contin aceste modificari. Orice modificari ulterioare vor fi disponibile in cadrul website-ului  https://www.edenboutique.ro/

 

SECTIUNEA 2: LOCUL DE DESFASURARE A PROMOTIEI

2.1. Campania promotionala este organizata si se desfasoara pe website-ul www.edenboutique.ro cat si in magazinele EdenBoutique.

 

SECTIUNEA 3: DURATA PROMOTIEI

3.1. Campania se va dura intre 9 mai - 15 iulie  2023 in limita stocurilor disponibile la produsele comandate. Orice participant care nu se incadreaza in acest interval de timp nu va beneficia de promotie.

 

SECTIUNEA 4. REGULAMENT

4.1. Beneficiezi de transport GRATUIT la orice comanda plasata pe website-ul edenboutique.ro in intervalul 9 mai - 15 iulie 2023, indiferent de valoarea comenzii.

 

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1. La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica care are domiciliul sau resedinta in Romania cu exceptia angajatilor Organizatorului.

5.2. Prin inscrierea si participarea la aceasta campanie promotionala, participantii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si sunt de acord ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si utilizate de acestea (personal ori prin imputerniciti/parteneri) pe o perioada nedeterminata.

5.3. Prin participarea la promotie se considera ca participantii au cunoscut si accepta integral, expres si neechivoc prezentul Regulament. Mai multe detalii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal gasesti aici:

 

Politica de confidentialitate

Politica de cookie

 

SECTIUNEA 6. FORTA MAJORA

6.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament (inclusiv situația epuizării stocurilor disponibile).

6.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Tombolei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. In cazul in care Organizatorul invoca forta majora, acesta este obligat sa comunice Participantilor la Concurs existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

 

 

SECTIUNEA 7. LITIGII

7.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant in cadrul website-ului https://www.edenboutique.ro/

 

SECTIUNEA 8. DISPOZITII FINALE

Legea aplicabila prezentului Regulament este legea romana.

 

  Produsul a fost adăugat în coș