De ce zâmbesc clienții noștri?

Dacă ești deja client/ă EdenBoutique știi despre ce vorbim. Dacă ne urmărești, dar  nu ai plasat încă nicio comandă, îți vom explica în acest articol motivele pentru care orice alegere pe care o faci pe edenboutique.ro sau din magazinele noastre este o experiență safe și plăcută.

 

 

Știm că nu întotdeauna facem de prima dată alegerea potrivită în ce privește bijuteriile preferate. Fie că nu te orientezi corect atunci când alegi dimensiunea unui inel la o comandă online, fie că iei un cadou pentru cineva drag și se dovedește a fi o alegere neinspirată, te poți relaxa. Iată ce trebuie să știi despre cum poți returna un produs EdenBoutique:

 

 

Returul produselor EdenBoutique

 

În primul rând, conform legislației în vigoare O.U.G. 34/2014, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice, nu și juridice. Pentru acest lucru, trebuie doar să ne trimiți o notificare în scris cu intenția de renunțare la cumpărare sau returnare și schimb cu un alt produs în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. În această perioadă returul și schimbul produselor sunt GRATUITE. 

 

 

Tu trimiți la adresa indicată de noi pachetul așa cum ți-a fost livrat inițial, noi suportăm cheltuielile de transport. În plus, dacă nu dorești să schimbi ce ai cumpărat cu o altă bijuterie EdenBoutique, atunci primești 100% banii înapoi.

 

 

Este important să știi că pentru a putea face returul, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Adică, în ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit.

 

 

Dacă produsul nu mai este într-o stare în care poate fi vândut ca și nou, atunci ne rezervăm dreptul de a solicita o diminuare a sumei returnate și chiar refuzul returului în cazul în care produsul a suferit deteriorări vizibile.

 

 

 

Garanția produselor

 

Toate produsele noastre sunt din argint 925 sau aur 14K și au o garanție de 2 ani. Asta înseamnă că în acest termen dacă descoperi anumite defecte de material sau fabricație, poți trimite înapoi produsul și noi ți-l schimbăm cu unul nou.

 

 

Ce trebuie să știi este că certificatul de garanție nu include deteriorările produse bijuteriei (lovituri, șocuri, accidente mecanice), din cauza nerespectării indicațiiilor menționate în Certificatul de Garanție sau a altor motive  care nu au legatură cu defectele de material sau de manoperă. De asemenea, pentru a beneficia de garanție, produsul va trebui prezentat împreună cu certificatul de garanție în original.

 

 

La ce ne referim când spunem că produsele pot suferi deteriorări ce nu includ defecte de manoperă sau fabricație? Modul în care porți bijuteriile sau condițiile de depozitare sunt principalele cauze care pot duce la degradarea lor. Iată, pe scurt, cele mai importante sfaturi și recomandări de îngrijire:

 

·       Este ideal să păstrăm bijuteriile în ambalajul original sau într-un săculeț special și să le manevrăm cu grijă. Recomandăm, de asemenea, protecția lor la transport în călătorii și depozitarea corectă acasă. Pentru aceste măsuri, cutiile de bijuterii EdenBoutique mărimea Small (perfectă pentru travel) și Large (ideală pentru măsuța de toaleta).

 

·       Se recomandă ștergerea periodică cu pânza specială pentru lustruirea bijuteriile din argint (vezi produsul aici)

 

·       Evitați purtarea bijuteriilor în timpul somnului, aplicarea de produse sau substanțe acide direct peste acestea (parfum, fixativ sau loțiune) deoarece acest lucru poate dăuna metalului sau a strălucirii cristalului/pietrei. De asemenea, scoate accesoriile din argint și aur înainte să faci baie în piscină așa încât substanțele chimice cu care este tratată apa le afectează.

 

·       Bijuteriile își păstrează strălucirea și frumusețea peste ani dacă sunt atent îngrijite și depozitate în mod corespunzator. Un ghid mai cuprinzător despre cum poți avea grijă mai bine de bijuterii poți găsi aici.

 

 

Sper că acest articol ți-a fost de folos și dacă mai ai nevoie de informații suplimentare sau suport, îți răspundem cu drag la contact@edenboutique.ro

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș