Despre Ambalarea bijuteriilor

Bijuteriile EdenBoutique sunt tratate cu multa atentie si delicatete, ambalate in cutiute de inalta calitate si impodobite cu fundite din materiale satinate, astfel incat frumusetea atinge perfectiunea.
Ambalarea gratuita in cutiute elegante desavarseste ideea unui cadou minunat, fara cusur, menit sa improspateze si sa sublinieze frumusetea naturala.
Acolo unde este cazul, cutiile sunt ambalate intr-un strat suplimentar de hartie sau in plicuri antisoc, pentru a fi transportate in mai multa siguranta.
Bucurati-va cu incredere de shopping-ul online cu spectaculoasele bijuterii EdenBoutique care vor fi livrate, gata pentru a fi daruite cu drag!

 

Pentru toate comenzile EdenBoutique vei primi certificat electronic de garanție emis in contul de client, la fiecare comanda in tab-ul Istoric Comenzi - Detalii comanda.

In plus, trimitem si un certificat necompletat in colet, in cazul in care vrei sa faci acea comanda cadou. Tot ce trebuie sa faci este sa notezi pe certificat numarul de comanda, pentru a putea fi identificata ulterior in sistem, in cazul unui retur.

 

Echipa EdenBoutique.ro
contact@edenboutique.ro
Telefon: 0377 101 570

  Produsul a fost adăugat în coș