Termeni si Conditii

Acest document stabilește termenii și condițiile ("Termenii") care guvernează accesul la și utilizarea site-ului web disponibil la adresa URL www.edenboutique.ro („Website-ul”) .

Acești Termeni sunt un acord între dumneavoastră, în calitate de utilizator care accesează Site-ul nostru ("dumneavoastră", "utilizator") și societatea comercială BOUTIQUE CONCEPT STORE S.R.L., cu sediul social în ALEEA MESERIAȘILOR, NR.1, CAM. 2, BL.C93, SC.A, ET.5, AP.32, București, Sector 6, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J40/10082/2015 și având CUI 34892192 („noi”, „Compania”).

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni, deoarece conțin informații importante privind drepturile și obligațiile dumneavoastră. Acești Termeni sunt aplicabili cu privire la orice accesare și utilizare a Website -ului. În cazul în care nu sunteți de acord cu prevederile acestui document vă rugăm să nu continuați să utilizați / accesați acest Website. 

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment. Dacă facem modificări, vom publica versiunea actualizată a Termenilor în Website. Orice modificare a Termenilor se va aplica de la data la care este efectuată.

 

WEBSITE-UL

Tot conținutul pus la dispoziție pe Website în orice formă este doar în scop informativ. Nu furnizăm, prin intermediul Website-ului, consiliere profesională sau servicii și nici nu vindem produse. Nu trebuie să vă bazați pe, să luați sau să nu luați nicio măsură, pe baza acestor informații.

 

COMENTARII, RECENZII ȘI FEEDBACK

Utilizatorii vor putea posta comentarii și recenzii ale acestora și ne vor putea transmite feedback („Conținut”). În anumite situații, acest Conținut va putea fi publicat în Website, acordul dumneavoastră în acest sens având semnificația unei licențe neexclusive, cu titlu gratuit, nelimitată  în timp și la nivel mondial pentru reproducerea, publicarea, transmiterea si difuzarea Conținutului.

În cazul în care va fi publicat, Conținutul va fi vizibil pentru toți utilizatorii Website-ului. Răspunderea privind acuratețea și realitatea informațiilor, datelor și mesajelor revine exclusiv utilizatorilor. Nu ne asumăm vreo obligație de a investiga adevărul celor afirmate, de a monitoriza sau verifica acuratețea, caracterul complet sau conformitatea cu legislația in vigoare a comentariilor utilizatorilor și a conținutului publicat de aceștia.

Având în vedere acest lucru, sunteți de acord să nu creați, să transmiteți și/sau să distribuiți orice Conținut care:

este ilegal sau care ar constitui, încuraja sau furniza instrucțiuni pentru o infracțiune sau care încalcă drepturile oricărei Părți, încalcă orice drept național sau internațional sau creează în orice alt mod vreun prejudiciu;

este defăimător, profan, obscen, pornografic, explicit sexual, indecent, vulgar, sugestiv, violent, hărțuitor, odios, amenințător, ofensator, discriminatoriu,  abuziv,  invaziv de confidențialitate sau drepturi de publicitate, fraudulos, înșelător sau în alt mod inacceptabil;

au caracter de spam sau reprezintă orice altă formă de publicitate nesolicitată, materiale promoționale sau mesaje comerciale, cu excepția spațiilor în care acest lucru este permis în mod expres;

prin care un utilizator se dă drept altă persoană sau entitate sau prin care se creează în mod greșit afilierea dumneavoastră cu o persoană sau o entitate;

poate încălca o marcă, secret comercial, drept de autor sau alt drept de proprietate intelectuală;

conține orice declarații, observații sau afirmații care nu reflectă opiniile și experiențele dumneavoastră sincere;

este conceput pentru a înșela sau păcăli utilizatorii Website -ului;

 

CONDUITA UTILIZATORILOR

Sunteți singurul responsabil pentru propriul comportament în timp ce accesați și utilizați Website-ul. Sunteți de acord să utilizați  numai în scopuri care sunt legale și în conformitate cu acești Termeni și cu orice legi sau regulamente aplicabile. Sunteți de acord că nu veți desfășura și nu veți permite niciunei terțe părți să desfășoare, inclusiv, dar fără a se limita la, oricare dintre următoarele:

să utilizați Website-ul pentru orice scop ilegal sau neautorizat sau să vă implicați, să încurajați sau să promovați orice activitate ilegală sau orice activitate care încalcă acești Termeni sau orice alte reguli sau politici stabilite din când în când de către noi;

să utilizați Website-ul pentru a încălca drepturile legale și interesele legitime ale celorlalți;

să utilizați orice robot, algoritm sau alte mijloace automatizate sau interfață care nu sunt furnizate de noi pentru a accesa Website-ul sau pentru a extrage date;

să încercați să indicați în orice mod că aveți o legătură cu noi, cu excepția cazului în care am consimțit în mod expres la o astfel de conduită;

să încărcați, trimiteți, distribuiți sau difuzați orice Conținut care ar putea fi interpretat în orice fel ca defăimător, ilegal, fraudulos, obscen, hărțuitor sau inacceptabil;

să indicați că sunteți orice o altă persoană prin orice mijloace (de exemplu, prin utilizarea unei adrese de e-mail, nume, pseudonim sau altfel);

să exploatați Website-ul pentru orice scop comercial neautorizat;

 

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Cu excepția cazului în care este indicat altfel, toate elementele Website-ului toate conținuturile și alte materiale din aceasta sunt deținute de noi (sau, după caz, de licențiatorii noștri) și sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală. Pentru evitarea oricărui dubiu, interfețele vizuale, designul, textul, grafica, imaginile, sistemele, informațiile, datele, metodele, codul programului, serviciile, toate celelalte elemente și orice altă documentație sau alte materiale auxiliare furnizate ("Conținutul Website-ului") sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri și sunt protejate prin drepturi de autor, mărci înregistrate, secrete comerciale și orice alte drepturi de proprietate intelectuală.

Puteți utiliza Website-ul exclusiv în scopurile prevăzute de acești Termeni. Cu toate acestea, nu este permisă:

utilizarea oricăror algoritmi, roboți sau metode similare de colectare sau extracție a datelor;

cesiunea, licențierea, sublicențierea Conținutului Website-ului;

eliminarea, modificarea sau ascunderea oricăror drepturi de autor, mărci înregistrate sau alte notificări privind drepturile de proprietate incluse în Website sau în Conținutul Website-ului;

Orice utilizare a Website-ului sau a Conținutului Website-ului, alta decât cea autorizată în mod expres în acești Termeni, fără permisiunea noastră prealabilă scrisă, este strict interzisă. Cu excepția cazului în care se menționează explicit de către Companie nimic din acești Termeni nu va fi interpretat ca oferind vreo licență asupra drepturilor de proprietate intelectuală.

 

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, nu ne asumăm nicio garanție (explicite sau implicite, scrise sau orale) în legătură cu, fără limitare, Website-ul, site-urile sau aplicațiile externe, precum, fără limitare, garanții implicite de comercializare, garanții implicite privind adecvarea pentru un anumit scop și garanții de neîncălcare a drepturilor unor persoane, garanții de acuratețe sau de fiabilitate. Nu garantăm că Website-ul va îndeplini cerințele dumneavoastră sau că utilizarea Website-ului va fi neîntreruptă, sigură sau fără erori sau că Website-ul nu conține componente dăunătoare cum ar fi viruși.

Înțelegeți și sunteți de acord că nu vom fi răspunzători pentru nicio încălcare sau întârziere a îndeplinirii obligațiilor noastre care rezultă din orice situație dincolo de controlul nostru rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la, acte sau omisiuni ale unor terțe părți, cutremur, incendiu, inundații, sau disfuncționalități tehnice (conexiunea la Internet, accesarea server-ului, etc).

Recunoașteți că utilizarea Website-ului este bazată pe Internet și înțelegeți și acceptați riscurile de securitate inerente asociate acestor aplicații și site-uri web, inclusiv, dar fără a se limita la, riscul de a pierde conexiunile la Internet, riscul de defecțiune hardware sau software. Astfel, sunteți de acord că nu avem nici o răspundere pentru orice defecțiuni, eșecuri de comunicare, întârzieri, erori, sau orice încălcare a securității.

 

SITE-URI EXTERNE

Website-ul poate conține link-uri (legături URL) către site-uri sau resurse ale terților. Aceste link-uri (legături URL) către pagini terțe sunt furnizate doar pentru informare. În orice caz, în special din cauza caracterului volatil al informațiilor de pe Internet, Compania nu poate controla natura sau conținutul acestor surse externe și, prin urmare, nu este responsabilă și nici răspunzătoare pentru utilizarea sau indisponibilitatea site-urilor terților și nici pentru conținutul sau alte materiale disponibile pe site-urile terților pe care le-ați putea accesa prin intermediul Website-ului nostru.

 

MODIFICĂRI ALE WEBSITE-ULUI

Putem, la discreția noastră, cu sau fără notificare prealabilă și în orice moment, modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, orice parte sau funcționalitate a Website-ului nostru.

În nici un caz Compania nu va fi răspunzătoare pentru restricționarea sau dezactivarea accesului la orice parte sau funcționalitate a Website-ului.


S.C. Boutique Concept Store S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul EdenBoutique sunt produse noi, iar in momentul livrarii pot fi insotite de factura fiscala fizica sau virtuala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. Boutique Concept Store S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului. 
Preturile sunt actualizate periodic, in functie de campaniile publicitare active pe site si in functie de cursul BNR. Preturile prezentate sunt finale si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica altceva in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari S.C. Boutique Concept Store S.R.L. in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Toate produsele EdenBoutique se vand la bucata, nu la gramaj. 

Gramajul bijuteriilor este aproximativ, putând exista mici diferențe în special la accesoriile cu pietre finisate manual. 

S.C. Boutique Concept Store S.R.L. garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate. 

Continutul EdenBoutique (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, S.C. Boutique Concept Store S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul EdenBoutique, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. S.C. Boutique Concept Store S.R.L. si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

Pentru toate comenzile EdenBoutique vei primi certificat electronic de garanție emis in contul de client, la fiecare comanda in tab-ul Istoric Comenzi - Detalii comanda.

In plus, trimitem si un certificat necompletat in colet, in cazul in care vrei sa faci acea comanda cadou. Tot ce trebuie sa faci este sa notezi pe certificat numarul de comanda, pentru a putea fi identificata ulterior in sistem, in cazul unui retur.

 

CESIUNEA

Compania poate cesiona acești Termeni și/sau orice sau toate drepturile sale sau delega orice și toate obligațiile sale în conformitate cu acești Termeni fără consimțământul dumneavoastră.

 

DATE CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm să consultați politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru informații despre modul în care colectăm, utilizăm, stocăm și dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal.

 

SEPARABILITATE

Dacă orice prevedere a acestor Termeni va fi considerată nelegală, nulă sau din orice motiv inaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separabilă de acești Termeni și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.

 

LIPSĂ DE EXECUTARE

Omisiunea de a pune în aplicare oricare dintre dispozițiile Termenilor în anumite cazuri nu constituie o renunțare la dreptul de a aplica acele dispoziții în alte cazuri.

 

LEGEA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

Acești Termeni sunt guvernați si interpretați in conformitate cu legislația României. Orice dispută care decurge din sau are legătură cu acești Termeni sau cu Serviciile furnizate de către Companie va fi de competența instanțelor din România.

 

DREPTUL DE RETUR

Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Returnarea produselor este gratuita. S.C. Boutique Concept Store S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Produsele realizate la comanda, personalizate dupa specificatiile clientului nu se pot returna conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10, litera c) --contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. In acest caz returul se poate realiza doar ca urmare a constatarii unor vicii de fabricatie, conform art 7.9.2.

 

DISPOZITII FINALE 

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe EdenBoutique si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.


In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila la adresa de email contact@edenboutique.ro.


In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului EdenBoutique, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce poate fi platita de S.C. Boutique Concept Store S.R.L. fata de orice client este valoarea sumei incasate de S.C. Boutique Concept Store S.R.L. de la acest client.

De asemenea ne rezervam dreptul de a anula orice comanda in cazul in care destinatarul nu raspunde la numarul de contact furnizat in comanda in decurs de 2 zile lucratoare, sau in cazul in care nu se gaseste la adresa, data si ora stabilita si confirmata anterior livrarii.

  Produsul a fost adăugat în coș