Despre Edenboutique.ro

Despre noi

Bine ati venit pe EDENBOUTIQUE.RO

 Bine ati venit pe taramul minunat al ispitelor cristaline, locul in care echipa noastra tanara si entuziasta doreste sa va asiste in comertul electronic si sa va ofere produse si servicii la cele mai inalte standarde. Aici puteti gasi o gama diversificata de bijuterii la un raport excelent calitate - pret si puteti oferi cadouri speciale celor dragi. Pe site-ul nostru veti gasi foarte multe promotii si reduceri semnificative de preturi in fiecare saptamana.

Va multumim si va uram SPOR LA CUMPARATURI!

 

Echipa EdenBoutique.ro
http://www.edenboutique.ro
Telefon: 0731.197.457

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00

 

Program de Sarbatori: 

20 - 24 decembrie program normal
25 decembrie nu se onoreaza comenzi
26 - 30 decembrie program normal
31 si 1 ianuarie nu se onoreaza comenzi

 

 

Metoda de plata:

Ramburs - plata integrala se efectueaza curierului, la livrare.

Livrarea:

Livrarea se efectueaza prin curier la adresa de livrare mentionata de dumneavostra in Formularul de Comanda la rubrica Adresa de livrare.

Livrarea se face prin agentia de curierat  colaboratoare, doar in aria de acoperire si in sediile acestora de pe teritoriul Romaniei.

Termenele estimative de livrare pentru produsele care nu se afla pe stocul fizic, sunt specificate in pagina produselor langa butonul "adauga in cos".

Atentie! Toate termenele de livrare afisate pe site sau comunicate de catre reprezentantii nostri sunt doar cu caracter estimativ, deoarece acestea pot fi depasite din motive exterioare companiei noastre ( de ex: indisponibilitatea aleatorie si ulterioara a produselor de la furnizorii colaboratori sau in fabrica, intarzieri nejustificate ale furnizorilor, ale transportului international sau ale procedurilor vamale.

 

Puteti returna un produs in termen de 15 zile lucratoare de la primirea acestuia.

Solicitarea de retur se poate face telefonic la numarul 0731.197.457 sau pe adresa de mail contact@edenboutique.ro in urma careia puteti primi un numar de retur (Numar RMA) si mai multe informatii in legatura cu procedura de returnare a produselor. Atentie, serviciul de retur este gratuit doar prin intermediul firmei de curierat cu care colaboram (DPD curier) si nu prin intermediul altor firme de curierat preferate de catre client.

- produsele nu trebuie sa prezinte deteriorari cauzate de cumparator in mod direct sau indirect (ambalate insuficient);

- produsele trebuie sa fie nepurtate si sa nu prezinte urme de amprente sau uzura, sa fie returnate impreuna cu accesoriile insotitoare (cutie, saculet, certificat de garantie) si, de preferat, in ambalajul original in care au fost primite;

Returnare efectiva a produsului se face prin curierat rapid, iar prezentarea Numarului RMA este obligatorie.

 

Restituirea se face in termen de 15 zile lucratoare de la primirea returului astfel:

Solicitarea de retur este obligatorie si se face doar pe adresa de mail contact@edenboutique.ro unde ne puteti trimite codul IBAN si numele titularului de cont. De la data trimiterii codului IBAN si numelui titularului de cont se va face restituirea sumei aferente produsului returnat in  termen de 15 zile lucratoare.

De asemenea ne rezervam dreptul de a anula orice comanda in cazul in care destinatarul nu raspunde la numarul de contact furnizat in comanda in decurs de 2 zile lucratoare, sau in cazul in care nu se gaseste la adresa, data si ora stabilita si confirmata anterior livrarii.


Important:

Din cauza numarului foarte mare de colete in tranzit la curierat, in perioada Sarbatorilor de iarna, pot exista intarzieri la livrare de pana la 72 ore. Nu ne asumam responsabilitatea pentru firma de curierat cu care colaboram!

Este foarte important sa vizualizati detaliile si caracteristicile produselor pe care doriti sa le achizitionati, mentionate in pagina fiecarui produs din magazinul nostru, impreuna cu termenele estimative de livrare scrise cu verde langa butonul " adauga in cos" (aceasta mentiune este valabila doar pentru produsele disponibile la comanda). Verificati dimensiunile produselor si diametrele inelelor mentionate pe pagina fiecarui produs, deoarece in cazul inelelor exista dimensiuni standard dar diferite de la un model la altul, fiind pretabile pentru a fi purtate al baza degeteleor, pentru falanga superioara, pentru degetele mici sau pentru degetele de la picioare.
Exista o gama variata de produse disponibile pe site care au monturi "fantezie" (de ex: colturi si margini intrerupte pentru inelele reglabile cu urechi) si cu care va puteti agata hainele sau va puteti zgaria daca nu sunteti atenti.

De asemenea, este foarte important sa ne furnizati datele de livrare corecte si complete (inclusiv numar de apartment si numarul de interfon exact, atunci cand exista) precum si codul postal daca il cunoasteti exact.
Daca aveti si alte mentiuni legate de comanda sau adresa de livrare va rugam sa le specificati in rubrica de comentarii din pagina de "finalizare comanda".

Daca nu v-a fost livrata comanda in timpul estimat pe pagina produsului, va recomandam sa intrati pe www.dpd.com/ro sau sa sunati in centrala DPD (0212509360) si sa intrebati de numarul awb care insoteste coletul dumneavoastra (dupa ce l-ati aflat de la noi) iar apoi sa cereti informatii in legatura cu pozitia acestuia, inclusiv numarul de telefon al curierului zonal. Din pacate, in unele situatii si perioade mai aglomerate, se intampla sa se rataceasca sau sa nu iasa coletul in livrare din depozit si atunci este posibil sa fie returnat inapoi in sediul nostru.

Ne rezervam dreptul de a anula automat comenzile care nu pot fi onorate din cauza indisponibilitatii destinatarului (telefonic sau la adresa de livrare) sau a altor nereguli constatate in legatura cu acesta.

  Produsul a fost adăugat în coș