Despre Cristalele Swaroski


Frumusetea eterna a bijuteriilor care contin cristale Swarovski este ca un miraj care incanta permanent privirea si daruieste fiecarei bijuterii o sclipire deosebita.
Bucatile de sticla pura au o taietura perfecta care permite refractia luminii in tot spectrul de culori, devenind astfel o adevarata sursa de inspiratie pentru creatorii de moda si pentru designerii de produs.


Cristalul SWAROVSKI s-a nascut in anul 1892, cand Daniel Swarovski a inventat o masina automata de taiere. In 1895 a fost fondata Compania Swarovski, odata cu deschiderea fabricii de taiere a cristalelor, in Wattens, unde el a putut sa profite de avantajele oferite de hidroelectricitatea locala, pentru procesele de macinare intensiva pe care le-a patentat. Pana la mijlocul secolului XX Swarovski a lucrat la producerea de bijuterii si la promovarea cristalelor, folosind tratamente speciale pentru a produce efectul de culoare a pietrelor cristalelor pentru producerea bijuteriilor.

Dorim sa mentionam faptul ca www.edenboutique.ro nu are spre vanzare bijuterii create de compania SWAROVSKI, acestea pot fi achizitionate doar din magazinele proprii si partenerii companiei.
Bijuteriile EDEN cu cristale Swarovski pe care le puteti achizitiona din magazinul nostru online sunt creatii ale altor designeri care s-au lasat inspirati de celebrele cristale Swarovski.

  Produsul a fost adăugat în coș