Informatii livrare/retur/Garantie

Livrarea produselor
Livrarea se efectueaza prin DPD la adresa de livrare mentionata de dumneavostra in Formularul de Comanda, la rubrica Adresa de livrare.
Livrarea se face prin agentia de curierat  DPD Curier si in sediile DPD Curier de pe teritoriul Romaniei. La data livrarii veti fi contactat/a de catre curier pentru confirmarea livrarii si a altor date necesare livrarii. Transportul este gratuit la comenzi peste 150 lei, sub acest prag, tariful de transport este de 9.99 lei.

 

Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul EdenBoutique conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua prin plata cu cardul online sau ramburs, la primirea coletului. S.C. Boutique Concept Store S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Boutique Concept Store S.R.L. la adresa de e-mail contact@edenboutique.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

In cazul platilor cu cardul online, S.C. Boutique Concept Store S.R.L. va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul returnat recomandam sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit). Returul si schimbul produselor sunt gratuite pe site-ul EdenBoutique.

In cazul in care clientul solicita retragerea din contract, in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.
 
Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. In situatia in care produsul va fi preluat de catre noi, suma va fi returnata in termen de 14 zile de la primirea notificarii de retragere.
 
Consumatorul este responsabil sa le trimita la adresa vanzatorului care este indicata in documentele de achizitie si pe pe site, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat decizia sa de retragere din contract catre Boutique Concept Store SRL.

 

Garantia produselor

Garantia este valabila 2 ani si  este acordata in cazul unor defecte de material sau fabricatie descoperite ulterior, demonstrabile prin expertiza. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legii nr.140/2021 si O.G 21/1992.

Bijuteriile EDENBOUTIQUE sunt marcate in conformitate cu legislatia in vigoare, sub indrumarea si controlul Autoritatii Nationale pentru Protectie Consumatorilor - Directia pentru Metale Pretioase.

Garantia nu include deteriorarile produse bijuteriei (lovituri, socuri, accidente mecanice), din cauza nerespectarii indicatiilor mentionate in cadrul Certificatului de garantie sau a altor facturi care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.

Pentru a beneficia de garantie, produsul va trebui prezentat impreuna cu certificatul de garantie in original.

 

Cum returnezi un produs?

1. Completezi formularul de retur pus la dispozitia ta in sectiunea istoric comenzi sau in josul paginii www.edenboutique.ro/ Formular de retur sau la telefon 0377 101 570. Pentru a putea completa formularul de retur, trebuie sa fii autentificat in contul tau. 

2. Pregatesti coletul pentru retur, curierul DPD te va suna pentru a ridica coletul in 1-2 zile, la adresa din comanda.

3. In momentul in care primim produsul inapoi, il verificam si facem restituirea banilor in maximum 14 zile calendaristice.

*Daca esti din Bucuresti, poti face retur si in showroom EdenBoutique din Bd-ul Vasile Milea, sector 6, Bucuresti, in timpul programului acestuia (L-V: 09-20, Sambata: 10-16, Duminica: 10-16).

*Daca esti din Cluj, poti face retur si in showroom EdenBoutique din Emil Isac nr.1, Cluj-Napoca, in timpul programului acestuia (L-V: 11-19).

***Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi prin curier DPD înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice. Daca nu sunteti contactat de catre curierul DPD in 2-3 zile de la completarea cererii de retur pe site, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0377 101 570. (L-V: 09-17)

 

Cum primesti banii inapoi?

Poti sa primesti banii inapoi in urma returului in contul pe care l-ai specificat in formularul de retur, in termen de 14 zile de la primirea coletului inapoi si a completarii cererii de retur integral (cont IBAN mentionat).  Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua in contul respectiv, in acelasi termen de 14 zile de la primirea coletului inapoi in depozitul EdenBoutique.

Atentie, serviciul de retur este gratuit doar prin intermediul firmei de curierat cu care colaboram (DPD curier) si nu prin intermediul altor firme de curierat preferate de catre client.

 

SFATURI PENTRU INGRIJIREA PRODUSULUI

Va rugam sa respectati urmatoarele instructiuni pentru a pastra integritatea si stralucirea bijuteriilor:

- Este ideal sa pastram bijuteriile in ambalajul original sau intr-un saculet special si sa le manevram cu grija.

- Se recomanda stergerea periodica cu laveta speciala pentru lustruirea bijuteriei/

- Evitati purtarea bijuteriilor in timpul somnului, aplicarea de produse sau substante acide direct peste aceastea (parfum, fixativ sau lotiune) deoarece acest lucru poate dauna metalului sau a stralucirii cristalului/pietrei.

- Bijuteriile isi pastreaza stralucirea si frumusetea peste ani daca sunt atent ingrijite si pastrare in mod corespunzator.

 

Echipa EdenBoutique.ro
contact@edenboutique.ro
Telefon: 0377 101 570

  Produsul a fost adăugat în coș