8 Martie: 5 idei de cadouri din argint de Ziua Femeii

 



Primăvara se apropie cu pași repezi, iar odată cu primele raze timide de soare bărbații din întreaga lume au o nouă misiune: găsirea celor mai originale și deosebite cadouri de Mărțișor și de 8 Martie pentru femeile importante din viața lor!

 

Și cum nu poți da greș niciodată optând pentru bijuterii din argint, noi am creat o selecție impresionantă de idei de daruri pentru Ziua Femeii. Descoperă propunerile specialiștilor edenboutique.ro

Brățările personalizate 

Îți dorești să-i oferi un cadou unic de 8 Martie jumătății tale? Vrei să-ți surprinzi colegele de birou cu ocazia Zilei Femeii? Bijuteriile personalizate din argint sunt cea mai bună alegere pentru oricare dintre situații te-ai afla! De pe site-ul nostru poți comanda diverse brățări confecționate din șnur din naylon și accesorizate cu plăcuțe, bănuți, medalioane ovale, inimi și multe alte simboluri specifice lunii martie (cum ar fi trifoiul cu patru foi) realizate din argint și suflate sau nu cu aur. Pentru oricare dintre acestei ai opta, noi putem personaliza brățara cu mesajul dorit și putem adăuga chiar și diferite simboluri. Poți alege culoarea și tipul șnurului (simplu sau împletit), textul și fontul gravat, precum și mărimea brățării, iar noi realizăm pentru tine cadoul ideal!

Inelele

Un inel din argint este darul perfect pentru iubita ta, pentru mama sau chiar pentru bunica. Desigur, va trebui să alegi modele diferite potrivite pentru fiecare dintre ele, însă cu siguranță îți vei găsi preferatele pe edenboutique.com. De exemplu, penru cea care îți este parteneră de viață o alegere inspirată sunt inelele heart shaped, pe cât de moderne, pe atât de versatile. 

 

Pentru mama poți achiziționa fie un inel cu mesaj, cum este acesta, fie un inel mai elegant, adecvat unei doamne de vârsta ei. Noi iti propunem un inel tip verigheta din argint 925 patinat și decorat cu cristale zirconia. 

 

Dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru bunica ta, avem pentru tine alegerea perfectă: inelul Hexagon Mystic Topaz, cu finisaje impecabile și piatră naturală. Inelul este realizat din argint placat cu rodiu și este un cadou sofisticat și rafinat.



Cerceii 

Cerceii din argint sunt bijuterii accesibile ca preț și foarte variate în ceea ce privește modele, stilul sau cromatica. De pe edenboutique.ro poți alege cercei pentru orice prezență feminină din viața ta pe care vrei să o surprinzi cu ocazia zilei de 8 Martie, dar nu numai. Din colecția noastră poți comanda cercei simpli, accesorizați cu pietre sau perle, lungi sau delicați, versatili sau eleganți, cu diverse sisteme de prindere. 

Și, dacă iți dorești să-ți impresionezi soția, alege cerceii Queen Diamonds cu cristale zirconia.

 

Colierele 

Printre cele mai populare tipuri de bijuterii sunt colierele din argint. Acestea pot fi purtate de către oricine și în orice ocazie, fiind extrem de versatile și, totodată, de confortabile. De Ziua Femeii aceste accesorii sunt o alegere cât se poate de inspirate, chiar dacă nu ai la dispoziție un buget foarte generos. Care este darul pe care crezi că destinatara sa îl va aprecia? Să fie, poate, un colier simplu, cu pandantiv tip perlă? 

 

Sau poate unul cu medalion colorat și haios? Alege modelele care te atrag de pe site-ul nostru!

 

Talismanele 

Talismanele din argint sunt bijuterii foarte apreciate de către femei. Totodată, acestea reprezintă cadourile perfecte pentru 8 Martie, deoarece ele se pot atașa atât brățărilor, cât și colierelor. În plus, talismanele din argint de pe edenboutique.ro sunt disponibilela prețuri foarte accesibile, deci bugetul nu va fi o problemă care să te împiedice să le surprinzi plăcut pe femeile din viața ta. Care sunt acele talismane de argint pe care le vei alege pentru Ziua Femeii?





Argintul este un metal prețios accesibil care nu creează alergii. În plus, bijuteriile realizate din argint arată foarte bine și pot fi purtate oricând. 

Indiferent dacă ești în căutarea unei bijuterii pentru 8 Martie sau pentru orice altă ocazie speciale în care ai nevoie de un cadou special pentru o femeie, pe edenboutique.ro vei găsi ceea ce cauți!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș