Brățara pentru gleznă: Când trebuie să o porți?

 

Deși pare că brățările pentru gleznă sunt populare de câțiva ani, aceste accesorii datează încă din Antichitate. În acea perioadă, femeile purtau brățările pentru gleznă ca talismane aducătoare de noroc. Totuși, nu oricine le purta, ci doar persoanele cu un statut social înalt, care își puteau demonstra bogăția prin intermediul bijuteriilor.

 

În zilele noastre, brățara de picior se potrivește oricui și este un simplu accesoriu care oferă un plus de personalitate unei ținute lejere. Se poartă îndeosebi în sezonul cald și este o bijuterie excelentă dacă vrei să atragi atenția asupra gleznelor sau a încălțămintei moderne pe care o porți. Vrei să te inspiri din moda anilor ‘90, atunci când brățările de picior erau la mare căutare? 

Află când trebuie să porți brățara pentru gleznă și cum o asortezi ușor la ținutele de zi cu zi astfel încât să întorci asupra ta toate privirile.

 

În vacanță 

Plănuiești o vacanță în perioada următoare? Pe lângă haine relaxate, încălțări comode și alte accesorii cool, ai nevoie și de brățări pentru gleznă. Vara este anotimpul ideal pentru a purta o astfel de bijuterie modernă și stylish, care să-ți evidențieze picioarele.

 

Poți să porți o brățară pentru gleznă alături de rochii vaporoase și o pereche de papuci, pentru un outfit casual. În cazul în care mergi la un restaurant elegant, asortează brățara pentru gleznă cu o rochie midi mulată și o pereche de pantofi cu toc, într-un model stiletto. Brățările pentru gleznă pot fi asortate și cu brățări personalizate din argint, care pun în valoare încheieturile.

La plajă sau la piscină

Atunci când te pregătești de mare sau de piscină, ia cu tine și cele mai frumoase brățări pentru gleznă. Acest accesoriu se potrivește de minune cu niște costume de baie colorate, peste care porți un pareo, alături de o pereche de șlapi.

 

Ca să obții un efect vizual plăcut, accesorizează costumul de baie cu o brățară de gleznă din argint, într-un model care te inspiră. În ceea ce privește poziționarea, brățara poate fi purtată atât pe piciorul drept, cât și pe cel stâng.

 

La piscină sau la plajă, brățara pentru gleznă arată grozav și în combinație cu fuste și topuri scurte, oferind un plus de feminitate ținutei.

La festival

La un festival de muzică, poți să creezi cele mai interesante outfituri! Ca să ieși în evidență din mulțime, probează o fustă colorată de vară și o bustieră sau îmbracă jeanși scurți și tricoul preferat.

 

În ceea ce privește încălțămintea, ai la dispoziție numeroase modele, precum saboții, tenișii sau sandalele. Nu uita nici de această dată de brățara pentru gleznă. În funcție de preferințe, poți miza pe modelele din argint sau pe cele din material textil.

La o petrecere

Brățările pentru gleznă sunt accesorii perfecte și pentru o petrecere la care ai fost invitată. Poți să investești într-o brățară subțire sau poți purta mai multe pe același picior, astfel încât să-ți reflecte stilul personal. Combină aceste brățări cu cercei din argint, pentru un look impecabil.

 

Ai la dispoziție o gamă variată de brățări pentru gleznă, de la cele subțiri, fără model, din aur sau argint, până la brățările cu pietre sau modelele duble, care acoperă glezna. Alege modelul preferat și combină-l cu pantaloni scurți, fuste, rochii sau salopete vaporoase de damă. Nu vei da greș!

La terase

Nu în ultimul rând, brățările pentru gleznă sunt potrivite și pentru ținute de zi cu zi. Mergi la terasă cu cei mai buni prieteni? Bucură-te de accesorii unice, precum aceste brățări, pe care le poți asorta cu sandale, papuci, pantofi cu toc sau teniși.

 

Iată câteva combinații care nu dau greș niciodată:

  • Poartă brățări aurii pentru gleznă, în combinație cu pantofi eleganți, cu toc și rochii feminine. Ai la dispoziție brățara de gleznă din argint Rose Gold, care poate înlocui cu succes un model din aur.

  • Brățările argintii se potrivesc în special cu sandale cu talpă plată și teniși deschiși la culoare. Hainele pot fi casual sau sport, precum maioul din bumbac și jeanșii scurți.

 

Orice model ți-ar fi pe plac, încearcă să experimetezi când vine vorba despre brățările pentru gleznă. În prezent, nu există reguli stricte care impun purtarea brățărilor de picior într-un anumit mod. Trebuie doar ca modelul ales să se potrivească outfitului tău, dar și personalității tale. Vei găsi brățări de picior disponibile în numeroase forme, mărimi și culori.

 

Mizează pe alegerea brățărilor pentru gleznă din argint, care îți complimentează ținuta și atrag atenția asupra picioarelor.

Care sunt preferatele tale și cum le-ai purta?

Vezi AICI și oferta EdenBoutique de brățări pentru picior.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș