Ce bijuterii purtăm vara aceasta? Ghid cu recomandări pentru a face alegerea potrivită

În zilele de vară, ai posibilitatea să combini numeroase stiluri vestimentare, punând accent pe hainele și încălțările care te reprezintă. Totuși, cum rămâne cu accesoriile? Pe lângă geanta potrivită sau încălțări, îți trebuie și bijuterii, care completează un styling perfect.

 

Bijuteriile sunt nelipsite din sezonul estival și îți adaugă un plus de personalitate, fie că-ți place să te îmbraci casual, sport sau elegant.

 

Descoperă în ce bijuterii merită să investești în timpul verii, astfel încât să arăți minunat și consultă ghidul nostru!

Poartă brățări de picior 

Niciun anotimp nu poate fi mai potrivit decât vara pentru a purta brățările de picior. Fie că porți pantaloni scurți, fuste mini sau salopete cool, poți să asortezi la outfiturile de zi cu zi această bijuterie modernă, care evidențiază glezna.

 

Optează pentru brățări de gleznă care atrag atenția în zona picioarelor și pun în valoare o piele bronzată. În funcție de preferințe, poți să cumperi brățări de gleznă din argint, aur sau diferite plastice și metale care să te pună în evidență. Brățările de picior fac parte din gama celor mai populare bijuterii și arată bine indiferent de ocazie.

Investește în coliere cu perle 

Nu știi ce să porți cu cele mai frumoase ținute de vară? Ar fi bine să-ți îndrepți atenția către accesorii care nu se demodează niciodată, precum colierele cu perle. Data viitoare când găsești coliere cu perle sau lănțișoare cu perle, nu ezita să le cumperi fiindcă le poți include în cele mai interesante ținute de zi sau de seară.

 

În zilele noastre, perlele nu mai sunt asociate neapărat cu opulența sau cu ținutele rafinate, ci pot fi integrate și în outfiturile casual și lejere. De pildă, poartă un colier cu perle alături de o cămașă din in și o pereche de pantaloni scurți din denim. Vei arăta minunat!

 

Dacă preferi stilul vestimentar elegant, nu ezita să porți aceste coliere cu rochii de seară sau cu fuste și cămăși de ocazie.

Alege brățări cu motive florale

Pentru zilele călduroase de vară, alege brățări din argint cu motive florale, care te scot în evidență. Aceste modele se poartă cu rochii vaporoase cu imprimeu sau cu jeanși și tricou, în funcție de ținuta care te reprezintă cel mai bine. Cele mai apreciate brățări sunt modelele cu ornamente galbene, roz, albastre sau verzi, ideale pentru anotimpul cald.

 

Din fericire, nu există restricții în ceea ce privește purtarea brățărilor cu motive florale, ci sunt recomandate pentru orice outfit. Dacă nu-ți plac modelele subțiri, în timpul verii poți miza și pe brățări late, tip cătușă.

Nu uita de cerceii glamour, cu pietre colorate 

În sezonul cald, ai nevoie și de câteva perechi de cercei glamour. Alege modele din argint, cu pietre colorate, pe care să le porți cu ținute elegante. Cerceii glamour sunt bijuterii excelente pentru accesorizarea unei rochii de zi, dar și pentru seară.

 

În al doilea rând, nu uita nici de cerceii în formă de stea, la mare căutare în sezonul estival. Modelele mici se potrivesc perfect cu orice obiect vestimentar, pentru o ținută la modă. 

 

Îmbogățește-ți colecția de accesorii cu bijuterii care amintesc de zilele însorite! Printre modelele must-have se numără și cerceii cu motive vegetale, solare sau marine, pe care le găsești în diferite dimensiuni.

Mizează pe inelele reglabile 

Dacă nu-ți găsești niciodată inele pe plac, ai putea să consulți gama de inele reglabile. Astfel, te asiguri că îți vine bine orice model, indiferent de dimensiunea sau grosimea degetelor.

 

Inelele reglabile sunt disponibile într-o paletă variată pentru vară, fie că preferi inele colorate sau simple, din aur sau argint. Modelele cu flori, animăluțe, simboluri cerești și fluturași sunt cele mai populare.

 

Ține cont de preferințele tale în materie de bijuterii și alege accesoriile care te definesc! Fie că preferi să porți inele, brățări, coliere sau cercei, vara este sezonul ideal pentru a investi în accesorii minunate, din metalul preferat.

 

Care sunt bijuteriile care-ți atrag atenția în zilele călduroase de vară?

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș