Cum îi arăți că o iubești: 7 moduri inedite

Moda scrisorilor de dragoste a devenit istorie odată cu avansarea tehnologiilor; poeziile și cântecele sunt considerate și ele demodate, iar timpul limitat, pur și simplu, te pune în situația de a avea, aproape întotdeauna, alte priorități. Așadar, cum îi arăți că o iubești și o apreciezi chiar dacă nu ești genul care să spună foarte des „Te iubesc” sau simți că nu ești atât de mult cât ți-ai dori lângă ea? Există o mulțime de moduri inedite prin care îi poți demonstra dragostea partenerei tale, iar noi ne-am propus să-ți venim în ajutor cu unele sfaturi. Iată câteva modalități simple prin care poți face o femeie să se simtă specială:

Încearcă să o răsfeți mai des

Dacă obișnuiești să-i oferi un cadou doar de ziua ei, la aniversarea relației și de Mărțișor, fără îndoială, ar trebui să-ți regândești strategia de a arăta mai des că o iubești. Nu ai nevoie de motive deosebite pentru a o răsfăța în orice zi, prin gesturi mici și subtile sau unele mai mărețe. Dacă știi că apreciază colierele din argint, fă-i o surpriză și achiziționează-i un dar neașteptat! În cazul în care observi că are o perioadă mai aglomerată la serviciu, trezește-te dimineața înaintea ei ca să-i pregătești cafeaua și micul dejun sau așteapt-o seara cu o cină delicioasă, chiar dacă nu o prepari tu. O cutie cu bomboane din ciocolată fină sau un vin bun, pe care să-l savurați împreună seara, se pot dovedi importante pentru o femeie care, de cele mai multe ori, își dorește doar să simtă că partenerul său este atent cu ea.

Adu-i flori

Femeile iubesc florile pentru că acestea transmit un mesaj de grijă, afecțiune, iubire și tandrețe. Fie că este vorba despre un trandafir, o crizantemă ori un buchet impresionant de flori, important e gestul.

Dacă te gândești cum îi arăți că o iubești, află că și o floare de câmp, pe care să i-o oferi seara, când ajungi acasă de la serviciu, poate evidenția dragostea față de soția sau iubita ta.

Oferă-i mici daruri

Trebuie să recunoaștem că femeile adoră să primească daruri, însă, nu neapărat prin prisma lucrurilor materiale, ci, pentru faptul că, astfel, observă interesul partenerilor față de gusturile sau pasiunile lor. Cu alte cuvinte, trebui să îi oferi un cadou prin care să-i demonstrezi că o cunoști cu adevărat. Așadar, în cazul în care știi că preferă accesoriile din metale prețioase, de pildă, îndreaptă-ți atenția spre unul dintre cele mai frumoase coliere din argint. Trage cu ochiul în produsele sale de beauty și vezi care este parfumul său favorit, cumpără-i o carte bună, dacă e pasionată de lectură, sau un obiect pentru bucătărie, în situația în care îi place să gătească. Indiferent de alegerea ta, câteva asemenea „ingrediente”, pe care să i le oferi în dar atunci când se așteaptă mai puțin, vor condimenta relația dintre voi.

Ai grijă să-i asculți poveștile

Poate că nu tot ceea ce îți spune partenera ta de viață pare important sau interesant, însă, încearcă să fii acolo pentru ea. Ascult-o, cu atenție, nu doar atunci când face planuri de vacanță, ci, și când îți povestește despre munca ei sau despre o rochie pe care intenționează să o achiziționeze pentru vară. Femeilor le place să vorbească și apreciază enorm comunicarea cu persoanele dragi. Totuși, dacă te gândești cum îi arăți că o iubești în acest fel, ia în considerare să o privești în ochi și să-i dedici tot timpul tău, nu să o asculți doar pe jumătate, atunci când ești cu telefonul în mână sau te uiți la televizor. Fă-ți timp cu adevărat, ca să vadă că-ți pasă de ea!

Acordă atenție lucrurilor pe care le adoră

De cele mai multe ori, fericirea constă în lucrurile mici. Dacă îți dorești să-i confirmi partenerei tale că prețuiești relația voastră și că ții la ea, acordă atenție lucrurilor care știi că-i fac plăcere.

De exemplu, cumpără-i dulciurile sale preferate, însoțește-o la o sesiune de shopping, mergeți împreună în parc sau uită-te cu ea la câteva comedii sau filme de dragoste. Va fi întotdeauna un semn important pentru ea, dacă îți amintești, constant, de multe dintre lucrurile pe care ea le adoră.

Fă-i complimente

Chiar dacă sunt situații în care nu observi că și-a vopsit părul sau că și-a cumpărat o nouă pereche de cercei, încearcă să-ți faci un obicei din a o complimenta în fiecare zi. Spune-i cât este de frumoasă, că i se potrivește de minune rochia aleasă ori că îți place culoarea rujului său. Orice gest, oricât de nesemnificativ ar putea părea, se poate transforma într-o adevărată declarație de dragoste pentru partenera ta.

Pregătește momente romantice

Desigur, un moment încărcat de emoție și romantism poate fi oricând, chiar și atunci când îi pui la gât unul dintre acele coliere de argint minunate pe care te-ai decis să i le oferi sau când îi aduci un buchet de flori. Totuși, nu ar fi deloc dificil să pregătești, din când în când, mici surprize deosebite pentru iubita ta. Luați cina la restaurant, admirați un apus îmbrățișați sau faceți o mică escapadă în doi ca să-i arăți că iubirea ta este vie. Ia în considerare toate momentele simple, speciale, însă, încărcate de o mare semnificație.

Încă te mai gândești cum îi arăți că o iubești? Mai mult ca sigur, ți-am oferit suficiente idei care să te ajute să-ți demonstrezi dragostea. Prin gesturi mărețe sau lucruri subtile–depinde doar de tine cum alegi să-i arăți persoanei care-ți face zilele mai frumoase că o apreciezi și o respecți.

Sursa imagini: images.pexels.com

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș