Idei de cadouri pentru dama de Black Friday: Ghid complet

Urmează aniversarea cuiva drag, iar tu, încă, nu ai nicio idee de cadou? Știi doar că-i plac bijuteriile, dar, nu te decizi încă asupra unui obiect anume? Ei bine, Black Friday se aproie și acest ghid complet va simplifica pentru tine. Așadar?

Sursă foto: Pexels.com

De ce bijuterii de argint? Pentru că niciodată nu poți să dai greș cu o bijuterie oferită unei femei din viața ta, fie ea mamă, soră, fiică sau iubită. Care sunt sugestiile specialiștilor EdenBoutique.ro?

Brățările din argint cu șnur 

Brățările din argint cu șnur sunt o variantă excelentă de cadou, mai ales, pentru cei care apreciază bijuteriile simple și jucăușe, care pot accesoriza orice ținută. Ca un statement discret și intim, aceste brățări pot fi purtate individual, sau grupate în mai multe șiruri care să se completeze reciproc, pentru un efect și mai spectaculos.

Bijuteriile personalizate

Un mic sfat care te va ajuta pe termen lung, indiferent de sărbătoare: niciodată nu poți da greș cu bijuteriile personalizate. Acestea îți sa adaugi acel strop mult dorit de personalitate cadourilor tale. Fie cu simbol, fie cu un scurt text gravat (poate chiar numele persoanei), o astfel de bijuterie va fi nu doar una memorabila, ci, si purtata cu drag.

Talismanele

O altă idee de cadou pentru cei dragi sunt talismanele, care se pot purta nu doar pe coliere, ci, și pe brățări. Dacă persoana căreia i-l oferi colecționează, deja, astfel de talismane, atunci, în mod clar, ai dat lovitura! Încearcă să faci astfel încât talismanul să-i reflecte pasiunile sau să îl poată asocia emoțional momentului prin care trece.

Spre exemplu, dacă este iubitoare de pisici, ai putea să îi oferi talismanul de mai jos.

Cerceii asimetrici

Dacă știi că persoanei căreia vrei să-i oferi cadoul îi place să-și afirme stilul original inclusiv prin accesorii sau look, poate prin tunsori sau haine asimetrice, atunci, cel mai probabil, bijuteria potrivită pentru ea sunt cerceii asimetrici. Iar, dacă excentricitatea ei merge până-ntr-acolo încât are mai multe piercinguri în aceeași ureche, ar putea purta perechea chiar și pe aceeași parte!

Bijuteriile cu pietre naturale

În cazul în care persoana căreia îi faci cadoul preferă pietrele naturale, avem soluția perfectă pentru tine. Topazul, cuarțul, ametistul și multe altele te așteaptă sub forma inelelor cu piatră naturală și a colierelor din argint cu piatră naturală. Dacă vrei ca surpriza să fie și mai mare, îi poți construi un set cu inel și colier.

Cerceii cu pietre Swarovski

Nu puțină lume e impresionată de radiația iridiscentă a pietrelor Swarovski. Dacă doamnele sau domnișoarele poartă, deja, aceste cristale, ce dar mai potrivit decât cerceii cu pietre Swarovski mai puteți găsi? Vă garantăm că vor fi un succes!

Bijuteriile cu perle

În cazul în care persoana căreia vrei să îi faci surpriza are un stil elegant, minimalist, cu multe „little black dresses” în garderobă, cel mai potrivit cadou, probabil, va fi o bijuterie cu perlă. Acestea pot fi încorporate în modele inedite, cum sunt talismanele cu perle, sau, se pot regăsi în accesorii finuțe și originale, cum sunt colierele cu perle.

După cum îți poți da seama, există multe indicii după care puteți să vă orientați în alegerea unei bijuterii care va fi purtată cu drag. Iar unul dintre cele mai importante este culoarea bijuteriilor pe care persoana îndrăgită le poartă cel mai des. De ce? Pentru că aceasta trebuie să se potrivească și celorlalte accesorii pe care le deține.

Talismanele aurii

În cazul în care acestea sunt majoritar argintii, cu siguranță, nu veți avea nicio problemă în a găsi bijuterii de aceeași culoare. Dacă sunt aurii, sau poate această persoană preferă să mixeze elegant auriul cu argintiul, atunci, cu siguranță, vei găsi ceea ce cauți în secțiunea talismanelor aurii.

Nu uita să cuplezi talismanul ales cu o brățară pentru talismane, dacă persoana îndrăgită nu are deja acest item în colecția sa personală de bijuterii.

Bijuterii boho-chic

Desigur, se poate întâmpla ca stilul vestimentar al persoanei dragi să fie boho-chic. Acesta este un stil lejer, relaxat, inspirat din mișcarea hippie, care conține multe motive etnice, psihedelice, florale, tribale, și nu numai. De regulă, acestea vin la pachet cu accesorii precum ochelarii John Lennon sau bentițe purtate împrejurul capului.

Dacă ai recunoscut stilul, atunci alege o bijuterie cu model feather sau dream catcher de pe site-ul nostru și, cu siguranță, vei găsi ceva pe placul persoanei dragi. Va fi apreciată pentru că aceste motive sunt foarte îndrăgite de cei care îmbrățișează stilul boho-chic.


Cercei din argint Dancing Feathers

Oricare ar fi preferințele persoanei care urmează să fie surprinsă de cadoul tău bine-gândit, nu uita că sigur îl va aprecia mai mult dacă alături și câteva cuvinte care vin din inimă. Îi arăți, astfel, nu doar că o cunoști foarte bine, dar, și că o prețuiești într-atât încât vrei să-i faci aniversarea memorabilă.

Așa că spor la cumpărături!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș