Tendințe în modă: ce accesorii se poartă în 2021?


Sursa foto: Shutterstock

 

Așa cum hainele influențează modul în care ne simțim, în același mod și accesoriile ne pot impacta starea de spirit. Și cum fiecare an vine cu numeroase întrebări, printre care și „Ce accesorii se poartă în 2021?”, trebuie să-ți destăinuim că specialiștii promovează anumite tendințe în modă despre care îți vom vorbi în cele ce urmează. Ca un preview, îți dezvăluim că în 2021 predomină bijuteriile cu perle, colierele voluminoase, cerceii rotunzi și lanțurile cu zale în cele mai diverse forme. 

De un lucru suntem convinși: bijuteriile sunt purtate mai mult ca niciodată, fie ele moderne, clasice sau minimaliste. Și chiar dacă auriul a revenit la modă în acest an și surclasează argintul, regulile nu sunt fixe și aceste două metale sunt adesea combinate pentru apariții spectaculoase. Vrei să fii în trenduri și să să ai cele mai cochete apariții? Atunci te invităm în continuare să descoperi care sunt tendințele pentru accesorii în 2021! 

Cercei din argint sau aur cu perle, printre tendințele actuale în modă 

Perlele au devenit extrem de populare în realizarea bijuteriilor moderne și sunt alegerea perfectă pentru femeile ce iubesc stilul clasic și elegant. Tendințele în modă ale acestui an aduc cerceii cu perle și design modern în prim-plan, aceste accesorii fiind la mare căutare în rândul fashionistelor. Mari case de modă precum Jason Wu sau Altuzarra au folosit în colecțiile lor aceste clasice detalii sidefate în modele asimetrice sau contemporane de cercei din argint sau aur. 

 

Dacă stilul elegant este cel care te definește, îmbogățește-ți și tu cutia de bijuterii cu o pereche de cercei cu perle, pe care să-i poți integra cu succes atât în ținutele de zi, cât și în cele elegante, de seară. Acești cercei din metale prețioase cu perle nu numai că vor respecta tendințele în modă, ci vor reuși și să-ți pună în valoare feminitatea prin naturalețea lor.

Coliere din argint sau aur cu perle, întotdeauna alegeri rafinate

Perlele sunt un must-have al sezonului. În fapt, acestea nu au părăsit niciodată tendințele în modă! Singura diferență este că în prezent, accesoriile cu perle nu sunt integrate doar în ținutele clasice, ci le înfrumusețează și pe cele moderne. Tocmai de aceea, nu numai cerceii cu perle se numără printre bijuteriile pe care îți sugerăm să le porți, ci și colierele din argint sau aur cu perle. 


Purtate la baza gâtului, colierele cu perle pot aduce un aer chic ținutelor tale. Cu atât mai mult cu cât pot fi purtate în șiraguri lungi, de mărimi diferite, așa cum casa de modă Chanel obișnuiește să creeze pentru pasionatele de frumos.

Lanțuri supradimensionate și brățări masive, parte din tendințele în modă pentru 2021

Case de modă faimoase precum Hermès, Louis Vuitton și Chloé au propus în colecțiile de accesorii pentru 2021 modele de lanțuri supradimensionate și brățări groase de tip manșetă, din metale prețioase. Astfel, printre accesoriile populare în 2021 se regăsesc lanțurile și brățările masive, simple sau îndrăznețe, în funcție de preferințe. Din tendințele în modă pentru 2021 nu vor lipsi nici lanțurile cu zale în forme dreptunghiulare, ovale sau cele împletite. 

Brățările masive cu zale sunt realizate din noduri infinite și diverse detalii, acestea având un impact vizual puternic în aproape orice ținută vestimentară. Și chiar dacă metalele predominante pentru aceste accesorii sunt aurul alb cu elemente argintii sau paladiul, nici argintul nu este lăsat mai prejos. Cu atât mai mult cu cât acest metal prețios a rezistat testului timpului cu succes! Alege și tu să integrezi în ținutele tale accesorii voluminoase din aur și argint și eclipsează prin prezența ta!

Cercei din argint sau aur Hoops, un model aparte în tendințele în modă ale acestui sezon 

Cerceii rotunzi din argint sau din aur galben, cu zirconii sau diamante în forme îndrăznețe sunt pe val în acest sezon. Cunoscuți și sub denumirea de Hoops, aceste modele de cercei se potrivesc persoanelor cu forma feței dreptunghilară sau pătrată. Din acest motiv, designerii au creat și cercei în forme asimetrice, care se vor potrivi indiferent de fizionomia feței. 


Și cum bijuteriile din argint au un comeback impresionant în ceea ce privește tendințele în modă pentru 2021, alege și tu să fii în pas cu trendurile și să porți cercei din argint rotunzi. Pe Eden Boutique vei găsi o mulțime de astfel de modele stilate de cercei, iar sugestia noastră este o pereche de cercei din argint Rainbow Hoops cu zirconiu și cristale.

Talismane norocoase, alte accesorii în trendurile momentului 

Dacă în sezoanele trecute pandantivele cu monede, inimi și pietre prețioase au reprezentat tendințele în modă în materie de accesorii, în 2021 designerii au combinat toate aceste elemente sub forma unor talismane norocoase. Vrei să fii în pas cu trendurile sezonului? Optează pentru talismane din argint sau aur, simple sau decorate cu cristale, pe care să le atașezi lănțișoarelor sau brățărilor tale. 

 

Alege talismane care să aibă o semnificație aparte pentru tine și nu ezita să-ți accentuezi aerul feminin prin aceste accesorii cochete, indiferent de stilul vestimentar ales sau de momentul zilei. Cu siguranță vei reuși să stârnești un val de admirație cu aceste mici detalii care pot face diferența în outfitul tău!

 

Adaugă o notă de unicitate fiecărui outfit pe care îl abordezi, ținând cont de tendințele în modă pentru 2021 în materie de accesorii. Poartă fiecare bijuterie menționată mai sus cu stil și asigură-te că vei fi o apariție specială în noul sezon. Doar acum știi ce accesorii se poartă în 2021!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș