Ziua Îndrăgostiților - 7 idei de cadouri personalizate

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day is just around the corner, cum ar spune americanii. Nu ai vrea ca perechea ta să te găsească nepregătit într-o așa zi specială, nu-i așa? Și cum știm că ideile de cadouri precum florile, ciocolata sau bijuteriile sunt primele care îți dau buzna în minte, ne-am gândit să te inspirăm cu câteva idei de cadouri personalizate cu care să-ți impresionezi jumătatea. 

De la bijuterii personalizate până la albume de fotografii speciale care să-i amintească de momentele frumoase, există o mulțime de cadouri personalizate ideale pentru Ziua Îndrăgostiților. Și dacă vrei să spui cu adevărat „Te iubesc!” persoanei iubite, va trebui să devii cu adevărat sentimental și să nu te rezumi la un simplu buchet de flori. Așadar, iată 7 idei de cadouri personalizate cu care să-ți uimești „Valentina”! 

Brățări personalizate, unele dintre cele mai apreciate cadouri personalizate de Ziua Îndrăgostiților 

Orice femeie iubește bijuteriile, iar personalizarea acestora cu siguranță va transforma aceste accesorii într-un simbol al dragostei pe care i-o porți. Și când vine vorba de bijuterii personalizate, posibilitățile sunt infinite. Pe Eden Boutique vei găsi o mulțime de brățări personalizate pe care le poți dărui persoanei importante din viața ta. Ține cont de preferințele iubitei tale în ceea ce privește metalul bijuteriei și optează pentru gravuri pe elemente în formă de inimă. Fii poetic și alege un text care să-i rămână întipărit for ever

Talismanul norocos este intotdeauna un cadou memorabil 

Cercei personalizați, un cadou personalizat pe măsura așteptărilor 

Dacă partenera ta iubește accesoriile fine și elegante, o pereche de cercei personalizați simpli se poate transforma într-una dintre cele mai inspirate idei de cadouri personalizate. Poți alege atât fontul textului, cât și mesajul inspirat sau simbolul pe care vrei să-l gravezi pe cercei. Ce ai spune să gravezi data în care v-ați cunoscut? Sau cum ți s-ar părea să gravezi pe cercei inițialele numelor voastre? Va fi cu siguranță un cadou memorabil de 14 Februarie! 

Cerceii personalizati sunt din nou in voga 

Inele personalizate, alte idei inspirate de cadouri personalizate 

Știm că poate un inel drept cadou de Ziua Îndrăgostiților poate părea ușor interpretabil, însă nu ai cum să dai greș dacă alegi inele personalizate! Din aur sau din argint, gravate cu un text sentimental sau un simbol al iubirii, toate aceste idei de cadouri personalizate vor face cu siguranță deliciul iubitei tale! 

Ti-am dat un inel... personalizat! 

Puzzle personalizat, unul dintre cele mai bune cadouri personalizate pentru cea care iubește activitățile 

În ultima perioadă, cu toții am petrecut mai mult timp acasă și nu ar fi rău să aveți parte de o nouă activitate. Și nu este nimic mai frumos decât realizarea unui puzzle cu una dintre fotografiile ei preferate cu voi doi! Creează un puzzle personalizat cu o fotografie de-a voastră și îți vei impresiona iubita peste măsură cu acest cadou personalizat. 

Un puzzle personalizat, un cadou cu adevarat special 

Mapă personalizată a constelațiilor pentru cea pe care o iubești până la lună și înapoi 

O iubirea care a fost scrisă în stele trebuie celebrată cu o astfel de mapă personalizată a constelațiilor, ce arată imaginea cerului la o dată anume și o locație alese de tine. Optează pentru o dată și o locație specială din viața voastră de cuplu și imprezionează-ți jumătatea cu unul dintre cele mai originale cadouri personalizate! 

Ramă personalizată cu fotografii în formă de inimă pentru iubita ta sentimentală 

Chiar dacă Instagram este ideal pentru postarea fotografiilor, o ramă personalizată în formă de inimă cu cele mai frumoase fotografii este cu siguranță mult mai sentimentală. Umple rama cu fotografii făcute de-a lungul relației și cu siguranță va  fi un cadou romantic pe care îl va aprecia chiar și peste ani. Nu-i așa că este unul dintre cele mai inspirate cadouri personalizate ever

Iubire de pus in rama 

Husă personalizată de telefon, una dintre cele mai cool idei de cadouri personalizate

Cu toții avem un smartphone și ne dorim să arate impecabil, cu atât mai mult iubita ta! O husă personalizată de cadou poate fi și ea una dintre cele mai cool și inspirate cadouri personalizate pe care le poți oferi în dar de Ziua Îndrăgostiților. Există atât de multe variante de huse chic disponibile online, încât cu siguranță vei găsi una care i se potrivească jumătății tale. Și va fi cu atât mai impresionată când va vedea numele său pe carcasa telefonului! 

Husa de telefon personalizata, pentru a isi aminti constant de tine 

 

Dacă ești în căutarea unor cadouri inspirate de Ziua Îndrăgostiților, lasă-te inspirat de ideile noastre de cadouri personalizate. Cu siguranță vei lăsa o impresie pe măsura așteptărilor, dând dovadă de afecțiune, atenție și originalitate. Buchetul de flori va fi doar cireașa de pe tort! 

Sursa imagini: Shutterstock

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș