Pietre care alungă energiile negative: care sunt și cum să le folosești

Probabil nu de puține ori ți s-a întâmplat să resimți efectele dăunătoare ale energiilor negative în viața de zi cu zi, de la momentele stresante și până la oboseala cronică. Chiar dacă nu există o știință propriu-zisă care să ne învețe să măsurăm energia negativă din jurul nostru, știm cu toții că aceasta ne poate influența într-o mare măsură starea de bine. Cu toate acestea, chiar dacă nu ne putem feri întotdeauna de ele, putem îndepărta energiile negative cu ajutorul unor bijuterii cu pietre.

Ce sunt energiile negative și cum funcționează acestea?

Mai mult ca sigur te întrebi ce sunt, de fapt, energiile negative. Ei bine, energia negativă este dată de simplele gânduri din mintea unei persoane, creând emoții și acțiuni negative. De pildă, frica, furia sau chiar și ura îi determină pe oameni să acționeze în mod negativ, iar în momentul în care cineva emite în jurul său o energie negativă consumă într-un fel sau altul și energia oamenilor de lângă el.  

Astfel, negativitatea poate veni atât din interior, de la gândurile tale negative, cât și din exterior, de la oamenii toxici din mediul în care trăiești. Mai mult decât atât, chiar și detaliile fizice din mediul înconjurător, așa cum sunt dezordinea sau aglomerația, îți pot influența într-un mod negativ starea de spirit și îți vor transmite energii negative. 

Efectele energiilor negative asupra stării de bine 

Înainte de a detalia care sunt pietrele care alungă energiile negative este important să cunoști semnele după care îți poți da seama că ești înconjurată de energii negative. Găsește în rândurile de mai jos o lista cu efectele pe care energiile negative le-ar putea avea asupra ta: 

Sentimentul de epuizare, chiar dacă te odihnești suficient; 

Starea permanentă de stres care te împiedică să-ți desfășori activitățile zilnice; 

Lipsa de comunicare cu oamenii din jurul tău; 

Gânduri negative repetate și lipsă de somn; 

Intenția de a critica persoanele cu care interacționezi; 

Pierderea lucrurilor importante

Pietre care alungă energiile negative 

Am ajuns și la partea noastră preferată, cea în care îți vom dezvălui ce pietre alungă energiile negative, mai ales atunci când simți că lucrurile par să-ți scape de sub control și ești profund afectată de negativitate. Așa că îți vom menționa în rândurile următoare cele mai diverse pietre care alungă energiile negative, dar și moduri de a le avea întotdeauna cu tine. 

Obsidianul este o piatră care alungă energiile negative 

Obsidianul se numără printre cele mai puternice pietre mistice, fiind venerată de șamani și vindecători din întreaga lume. Această sticlă vulcanică neagră este asociată cu metamorfoza și purficarea, având rolul de a bloca stresul și de a contracara atacurile psihice, direcționându-le către expeditor. Obsidianul poate fi folosit și pentru eliberarea de relațiile nesănătoase sau ruperea legăturilor cu persoanele toxice. 

 

Referitor la modurile în care poți folosi această piatră care alungă energiile negative, îți sugerăm să-l porți în talismane din argint sau aur. Deja ți-am vorbit despre beneficiile talismanelor din argint, iar obsidianul nu va face decât să amplifice starea generală de bine. 


Selenitul se numără printre pietrele cu vibrații puternice 

O altă piatră cu vibrații puternice este și selenitul, aceasta reușind să curețe energiile negative din orice spațiu. Selenitul are capacitatea de a crea o atmosferă liniștită, de a îndepărta influențele negative și de a atrage un flux constant de energii pozitive în jurul tău. Se spune despre selenit că poate elimina confuzia și blocajele din organism, fiind în același timp și un instrument excelent pentru meditație. 

 

Poți alege să pui câte o bucată de selenit în fiecare dintre colțurile casei, pentru a crea un flux de energii pozitive în spațiul tău. De asemenea, plasat în dormitor, această piatră poate aduce relaxare și un somn odihnitor. 

Ametistul, o altă piatră care alungă energii negative 

Printre pietrele care alungă energiile negative se numără și ametistul, o piatră extrem de eficientă în protejarea de aceste energii. Ametistul îți stimulează latura spirituală, aduce liniște, stârnește inspirație și emană o energie pașnică, în timp ce-ți oferă protecție emoțională. 

 

Dacă îți dorești vibrații pozitive în jurul tău, poți dispune această piatră chiar în centrul unei încăperi. De asemenea, poți opta pentru o pereche de cercei din argint cu ametist, care nu doar că vor fi eficienți în alungarea energiilor negative, însă vor arăta incredibil de estetic. Astfel de modele de cercei vei găsi în colecția magazinului online Eden Boutique

Turmalina neagră, una dintre cele mai eficiente pietre care alungă energiile negative

Turmalina neagră este una dintre cele mai eficiente pietre care alungă energiile negative, mulți considerând-o cea mai puternică piatră protectoare. Aceasta reușește să blocheze toate tipurile de negativitate, de la stres și anxietate, până la sentimente întunecate. 

 

Cum folosești această piatră pentru protecție? Ei bine, poți alege să plasezi turmalină neagră chiar lângă ușa de la intrare, pentru ca energiile nedorite să nu invadeze locuința. Totodată, poți purta piatra cu tine, fie în forma ei brută, fie purtând un colier din argint cu turmalină neagră.  

Cuarțul transparent, un amplificator de energii pozitive 

Cuarțul, atât cel roz, cât și cel transparent este un puternic amplificator de energie pozitivă. Această piatră alungă energiile negative, eliberând orice blocaje din corpul energetic. Cuarțul transparent este o piatră destul de versatilă și poate fi folosit alături de un alt cristal, pentru o protecție și mai mare împotriva negativității. 

 

În colecția Eden Boutique vei găsi o mulțime de modele de inele din argint decorate estetic cu această piatră protectoare și amplificatoare de energii pozitive, așa că te poți bucura oricând de efectele pozitive ale cuarțului.  

Citrinul, printre pietrele care alungă energiile negative 

Citrinul este o piatră de culoare galbenă, ce refractă luminile strălucitoare și aduce fericire din belșug purtătorului. Această piatră are efect motivațional, ajutându-te atât pe plan mental, cât și fizic. Lipsa de energie nu va niciodată o problemă atunci când porți bijuterii cu citrin, fie că vorbim despre brățări din argint, inele, cercei sau talismane.

Din fericire, există o mulțime de pietre care alungă energiile negative, așa că dacă și tu te numeri printre persoanele sensibile la energiile din jur, poartă una dintre aceste pietre și cristale cu efecte miraculoase și vei observa că vei avea parte de mai multă pozitivitate în viața ta. 

VEZI aici întreaga noastră colecție de inele de argint cu pietre create în laborator.



Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș