Talismane norocoase în funcție de zodie. Ghid complet cu recomandări

Se spune că fiecărui semn din zodiac i se potrivește o anumită amuletă, menită să-i aducă protecție și noroc. Oamenii au folosit dintotdeauna tot soiul de talismane norocoase, deoarece acestea poartă în ele o anumită magie, datorită miturilor și legendelor care roiesc în jurul lor. Am aflat cu toții despre popularitatea trifoiului cu patru foi, a potcoavei sau a coșarului, iar lista de talismane norocoase în funcție de zodie nu se rezumă doar la acestea. 

 

Fiecărui semn zodiacal îi poartă noroc o anumită culoare, o zi a săptămânii, o piatră prețioasă, dar și tot felul de obiecte care se potrivesc trăsăturilor zodiei, o protejează și atrag energiile pozitive asupra purtătorului. Descoperă în rândurile următoare cum poți alege talismane norocoase în funcție de zodie, în așa fel încât acest obiect să-ți poată transmite o stare de bine și să te protejeze! 

Cum alegi talismanele norocoase în funcție de zodia ta

Nu știi cum poți alege talismane norocoase în funcție de ziua nașterii? Ei bine, trebuie să știi că fiecare zodie are un simbol norocos, motiv pentru care ți le vom prezenta pe fiecare în parte, în cele ce urmează. Iată ce talismane și amulete norocoase poți alege, indiferent dacă ești născut în zodia Rac, dacă ai zodia Gemeni, dacă te-ai născut în luna Capricornului sau trăsăturile zodiei Fecioară.  

Berbec 

Dintre toate semnele zodiacului, este ușor sesizabil faptul că Berbecul este cel mai harnic și energetic. Dacă ești născută în zodia Berbec, cu siguranță nu te vei lăsa până când nu îți îndeplinești dorințele și nimic nu te poate opri în a-ți atinge scopul. Semn de foc, Berbecului îi sunt recomandate culorile puternice precum roșu sau portocaliu, în timp ce simbolul norocos care te definește este o cheie. 


Așadar, dacă ai zodia Berbec, cele mai potrivite pentru tine sunt talismanele din argint cu cheie, însă poți opta la fel de bine pentru un talisman din argint Magic Stone for March sau un talisman din argint Magic Stone for April, în funcție de data nașterii.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt, de regulă, prea raționale pentru a cred în puterea talismanelor norocoase. Cu toate acestea, numărul 7 funcționează cel mai bine celor din această zodie, fiind un semn de bun augur în numeroase culturi. Prin urmare, orice talisman cu numărul 7 poate fi considerat o amuletă norocoasă pentru Taur. 


Și talismanele cu elemente din natură sunt simboluri norocoase pentru zodia Taur, în special cele în formă de ghindă.

Gemeni 

Fiind un semn de aer, zodiei Gemeni i se potrivesc talismanele norocoase în formă de păsări, fluturi sau libelule. De asemenea, zarurile au fost considerate dintotdeauna o amuletă norocoasă pentru Gemeni, acestea fiind considerate cele mai potrivite talismane norocoase pentru zodia Gemeni. Schimbători și nehotărâți, nativilor în zodia Gemeni li se potrivește simbolul jocului și al hazardului precum zarurile de noroc. 


Așadar, fie poți opta pentru talismane cu zodii, care să fie reprezentate de unul dintre simbolurile menționate, fie alegi un talisman din argint Gemini Constellation, la fel de expresiv și purtător de noroc.

Rac

Racul este prin esență afectuos și grijuliu, și deja știm că alegem talismanele norocoase în funcție de zodie și trăsăturile acesteia. Racul tratează întotdeauna animalele drept egalii săi. Multe culturi consideră gărgărițele norocoase pentru zodia Rac, însă și bambusul este un simbol al nativilor născuți între 22 iunie și 22 iulie. 


Cum alegi talismanele în funcție de zodie pentru nativii în zodia Rac? Poți opta fie pentru talismane cu animale, fie pentru un talisman zodiacal precum talismanul din argint Cancer Zodiac Sun.

Leu

Se spune că fiecare zodie are propria sa piatră prețioasă, însă pentru nativii în zodia Leu toate pietrele prețioase funcționează miraculos și sunt purtătoare de noroc. Precum o piatră prețioasă, zodia Leu este vibrantă, iubită și elegantă. Nativii Lei iubesc să fie în centrul atenției, iar purtarea unor bijuterii prețioase le oferă mai multă încredere pentru a atrage atenția. 

 

De asemenea, un talisman simbolizat de soare sau flăcări poate fi o alegere la fel de inspirată pentru a desemna pasiunea, curajul și ardoarea Leilor. Un talisman din argint Metropolitan Sun Bead se va potrivi excelent unei femei din zodia Leu.

Fecioară 

Dornice să aibă control deplin asupra oamenilor și lucrurilor din jur, Fecioarele dobândesc încredere în sine purtând talismane sub forma unui ochi protector. Acestea sunt conectate și cu natura, prin urmare o amuletă în formă de frunză sau floare le poate ajuta să îndepărteze energiile negative. 

 

Dacă te întrebi cum să alegi talismane norocoase în funcție de zodie, află că zodiei Fecioară i se vor potrivi talismane norocoase precum talismanul din argint Autumn Leaf sau un talisman din argint cu Zodia Fecioară

Balanță 

De mii de ani, triunghiurile au fost considerate a reprezenta ciclul vieții și al morții, dar și conexiunea noastră cu Universul. Triunghiurile sunt privite ca simboluri care aduc echilibru și stabilitate, caracteristici care definesc zodia Balanței. Prin urmare, orice simbol ce reprezintă un triunghi sau este alcătuit din mai multe triunghiuri reprezintă un talisman norocos necesar unei Balanțe. 


Talismanul din argint Joyful Triagle poate fi unul dintre cele mai norocoase talismane pentru Balanță, ideal atunci când dorești să colecționezi momente pe care să le porți în brățara ta cu charmuri.

Scorpion

Șiretenia și magnetismul unui talisman în formă de șarpe poate ajuta nativii în zodia Scorpion să obțină tot ce-și doresc și să prindă pe oricine în mrejele sale. Dacă îți dorești să devii mai ambițioasă și mai înțeleaptă, poți opta pentru un astfel de talisman norocos. 


Totodată, clasicul simbol al potcoavei poate spori nativilor Scorpioni vitalitatea, fertilitatea și șansele de câștig pe toate planurile. Un talisman din argint Scorpio Constellation poate fi, de asemenea, o alegere inspirată pentru brățări cu talismane norocoase. 

Săgetător 

De multe ori, Săgetătorii acționează sub impuls și se tem de angajamente, motiv pentru care au nevoie de o ancoră, aducătoare de statornicie și protectoare în ceea ce privește situațiile primejdioase. Totodată, un talisman în formă de arc sau săgeată poate fi ideal pentru nativii Scorpioni, căci le va aminti că niciun obiectiv nu e imposibil de atins. 

 

Un talisman din argint Sagittarius Zodiac Sun poate fi o alegere la fel de bună pentru cei născuți între 22 noiembrie și 21 decembrie. 

Capricorn 

Trifoiul cu patru foi reprezintă credință, speranță, afecțiune și prosperitate, valori deosebit de importante pentru nativii în zodia Capricorn. Capricornilor le place întotdeauna să se înconjoare de lucruri frumoase, pentru care au nevoie de bugete generoase. 


Ei sunt și mari iubitori ai naturii, iar trifoiul cu patru foi poate crea acea conexiune de netăgăduit cu pământul, Capricornul fiind o zodie de pământ. Un talisman din argint Green Heart Clover va fi ideal pentru un Capricorn.

Vărsător 

În cazul nativilor în zodia Vărsător, piramida este talismanul norocos menit să îi protejeze de energiile negative care se îndreaptă împotriva lor. Piramida le oferă forță, energie și echilibru. Fiind un semn de aer, la fel de bine se va potrivi nativului Vărsător și simbolurile zborului sau magiei. 


Un talisman din argint Silver Kettle poate fi o excelentă alegere pentru Vărsători, fiind un simbol cu tentă magică. 

Pești 

Simbol al creștinilor, peștele aduce credință, intuiție, noroc în dragoste și multă fericire. La fel de potrivite naturii tale boeme sunt și penele, care îți dau aripi atunci când vine vorba de împlinirea unor dorințe sau planuri. Nativilor Pești le poate purta noroc și acvamarinul. 

 

Persoanelor născute în perioada 19 februarie-20 martie li se vor potrivi la fel de bine și talismanele simbolizate de dreamcatchers sau alte forme similare. Talismanul din argint Colorful Heart Dream Catcher poate fi un exemplu perfect în acest sens! 

Sperăm că ți-am oferit doza necesară de inspirație și că la finalul acestui articol vei ști cum să alegi talismanele norocoase în funcție de zodie. Deja ți-am povestit într-un articol anterior cum se întrețin bijuteriile din argint, așa că nu mai rămâne decât să achiziționezi talismanele norocoase reprezentative pentru zodia ta. Te așteptăm în magazinul online Eden Boutique cu cele mai frumoase talismane din argint, menite să-ți aducă noroc și prosperitate! 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș