Idei de cadouri pentru Crăciun: Cum alegi bijuteria perfectă

Crăciunul este o sărbătoare care ne învață să iubim, să fim mai buni, să avem o inimă mai caldă și să fim mai generoși cu toți cei dragi. În această perioadă a anului, ne deschidem sufletul și ne gândim cum să aducem un zâmbet pe chipul persoanelor dragi. Iar dacă te gândești să îi oferi persoanei iubite un cadou special de Sărbători, iată cum poți alege cea mai frumoasă bijuterie! 

Ține cont de personalitatea partenerei

Vrei să îți surprinzi partenera cu un cadou special de Crăciun? Dacă te-ai gândit să îi oferi în dar o bijuterie, ar trebui să ții cont de tipul de accesorii pe care partenera ta le poartă de obicei. Atunci când luați cina împreună sau când ieșiți cu prietenii, acordă atenție detaliilor mărunte și uită-te la accesoriile pe care le poartă iubita ta. În acest fel, îți va fi mult mai ușor să te orientezi către un set de bijuterii potrivite stilului ei.

 

Totodată, ar trebui să ții cont de personalitatea partenerei tale și de stilul ei vestimentar. Dacă aceasta preferă ținutele excentrice și adoră să iasă din tiparele clasice,  te poți orienta către bijuterii statement, cum ar fi lanțurile groase, inelele cu pietre mari sau cerceii masivi. În schimb, dacă ai o parteneră care preferă bijuteriile discrete, fine, te poți orienta către o pereche de cercei cu perle sau către un lănțișor subțire din argint. Pentru o femeie cu un stil elegant și clasic poți alege un inel cu diamant, un colier cu perle sau o brățară împletită din aur sau din argint.

Data nașterii și zodia

Atunci când alegi o bijuterie cadou pentru o persoană dragă, poți ține cont și de data acesteia de naștere pentru că numerologia este o știință importantă. Spre exemplu, cifra 9 te poate face să te gândești la cele nouă muze din Grecia Antică, cifra 7 poate fi legată de notele muzicale, sau de culorile curcubeului, în timp ce numărul 3 poate fi asociat cu spiritualitatea. 

 

Totodată, zodia poate fi o sursă de inspirație pentru alegerea unei bijuterii potrivite. Poți alege o pereche de cercei cu zodii, un medalion sau o brățară cu un lucky charm. 

Culoarea preferată

În magazinele de bijuterii, vei găsi întotdeauna o mulțime de modele de podoabe confecționate din metale prețioase de diferite culori și decorate cu diverse pietre prețioase. Înainte de a face o alegere, gândește-te dacă partenera ta preferă să poarte bijuterii argintii, aurii, negre sau roz. 

De asemenea, ar trebui să acorzi atenție și pietrelor prețioase. Dacă partenera ta are ochii verzi, te poți orienta către bijuterii cu smaralde, jad, peridot verde, ametist violet sau perle din malachit. În schimb, pentru femeile cu ochii căprui sunt ideale bijuteriile din aur roz, dar și accesoriile cu rubine sau cristale Swarovski. Femeilor cu ochii albaștri, întotdeauna li se vor potrivi bijuteriile cu pietre acvamarin, cu topaz albastru, safire sau perle.

Optează pentru un set de bijuterii

Dacă anul acesta ai un buget generos pentru darurile de Crăciun, poți opta pentru un set de bijuterii format dintr-un colier și o pereche de cercei sau un inel și o brățară. Cu un astfel de cadou, nu ai cum să dai greș! În plus, poți să găsești o gamă variată de seturi de bijuterii, potrivite pentru toate gusturile, și pentru toate buzunarele. Poți opta atât pentru un set de bijuterii elegante din aur sau platină, cât și pentru un set minimalist de bijuterii din argint sau oțel inoxidabil. 

Bijuterii personalizate

Dacă vrei să îți impresionezi partenera cu un cadou cu totul special, te poți orienta către unul personalizat. Poți opta pentru bijuteriile personalizate care pot fi gravate cu un mesaj sau cu inițialele persoanei care le va purta. Spre exemplu, poți grava pe interiorul unui inel un mesaj romantic, de ce nu chiar un „Te iubesc”. De asemenea, poți opta pentru un medalion cu nume sau pentru o brățară cu diverse charmuri sub formă de litere. 

Totodată, poți ține cont și de pasiunile și interesele partenerei tale. Dacă este pasionată de filmele și poveștile romantice, poți opta pentru cercei în formă de inimă sau de fluture, iar dacă ai o parteneră pasionată de astronomie, poți alege o pereche de cercei în formă de stele. Gândește-te la detaliile din viața ei care te-ar putea inspira, cum ar fi o carte preferată, un cântec special sau o destinație de vacanță favorită.

Orientează-te către accesorii originale

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun, una dintre cele mai simple variante ar fi alegerea unui inel sau a unei perechi de cercei, însă poți opta și pentru bijuterii atipice. Spre exemplu, poți alege o broșă elegantă, un ceas de mână, sau o agrafă de păr decorată cu pietre prețioase. Cu o astfel de alegere, vei ieși din tiparele clasice, iar partenera ta va avea parte de o surpriză minunată sub bradul de Crăciun.

 

În cazul în care nu știi ce bijuterie să alegi pentru partenera ta, dă-i șansa de a-și alege singură darul perfect, oferindu-i un card cadou pe care să îl folosească în magazinul de bijuterii.

 

Iar dacă ai ales deja cadoul ideal pentru persoana iubită, atunci tot ce rămâne de făcut este să cauți un ambalaj festiv și să scrii o felicitare cu un mesaj scurt și sincer. Caută apoi momentul potrivit în care să îți surprinzi partenera cu cel mai frumos cadou de Crăciun.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș